مدیر آژانس امنیت ملی آمریکا: اسرائیل از سوی ایران با فشار سایبری عظیمی روبهروست
جمعه ۱۴۰۲/۰۸/۲۶جهانايرانجنگ اسرائیل و حماس
یک مقام ارشد آژانس امنیت ملی آمریکا گفت اسرائیل علاوه بر جنگ با گروه حماس، حملههای سایبری و کارزارهای دروغرسانی مختلفی را از سوی جمهوری اسلامی و گروههای متخاصم دیگر تجربه میکند.
راب جویس، رییس اداره امنیت سایبری آژانس امنیت ملی آمریکا ضمن تاکید بر فشار این رویدادها گفت که اغلب آنها حملات مهمی به حساب نمیآیند و تاثیر قابل توجهی ندارند.
به گفته او بخشی از حملههای صورت گرفته به شیوه «وایپر» و بخشی دیگر نیز شامل حملات باجافزاری میشوند که مشابه آنها قبلا روی داده است.
در روزهای گذشته اداره ملی سایبری اسرائیل با انتشار اطلاعیهای نسبت به وجود یک بدافزار ایرانی از نوع وایپر در زیرساخت اینترنتی این کشور هشدار داده بود.
به گفته این مقام ارشد آژانس امنیت ملی، اسرائیل در حال حاضر در زمینه سایبری نگران سه گروه تهدید مختلف و در راس آنها، تهدیدهای جمهوری اسلامی است.
به گفته او، به دلیل رابطه نزدیک جمهوری اسلامی با گروه حماس، رهبران امنیت ملی آمریکا درباره حضور ایران در این درگیری به واسطه توان سایبریاش و افزایش تنشهای جاری هشدار دادهاند.
اخیرا کریستوفر ری، مدیر افبیآی تاکید کرده بود در صورت گسترش درگیریهای فعلی در غزه ممکن است هدف قرار گرفتن زیرساختهای حیاتی ایالات متحده به وسیله ایران و دیگر گروههای سایبری افزایش پیدا کند.
جویس تهدید دوم علیه اسرائیل را گروههای «هکتویست» دانست.
این گونه گروههای هکری اغلب مستقل هستند و با اهداف سیاسی و اجتماعی فعالیت میکنند.
در نبرد فعلی اسرائیل، تشخیص وابستگی یا عدم وابستگی هکتویستها به حکومتهای متخاصم، امری دشوار است.
تهدید آخر به گروهای باجافزاری مربوط میشود.
این مجرمان سایبری درگیریهای فعلی را بازه مناسبی برای سوءاستفاده در نظر گرفتهاند.
رییس اداره امنیت سایبری آژانس امنیت ملی آمریکا تاکید کرد نبرد ادامهدار اسرائیل موجب شده این کشور در زمینه دفاع سایبری بسیار بهتر عمل کند.
به گفته او نهادهای اسرائیلی در این زمینه ساختار و فرایندهای مناسبی ایجاد کردهاند تا از زیرساختهای حیاتی خود در برابر مهاجمین مراقبت کنند.
جویس یادآور شد در حال حاضر بیشترین فعالیت مخرب علیه اسرائیل از سوی جمهوری اسلامی ایران و هکتویستها صورت میگیرد.
او از اظهارنظر درباره نقش احتمالی روسیه در مناقشه سایبری فعلی خودداری کرد.
این مقام امنیت سایبری ایالات متحده تاکید کرد انتشار اطلاعات نادرست و دروغرسانی احتمالا بیشترین تاثیر را بر درگیریهای فعلی گذاشته است.