اخبار و گزارش های کارگری 8 دی ماه 1403

اخبار و گزارش های کارگری

– اعتصاب کارگران شرکت پیمانکاری توسعه صنعت ایران افق در اعتراض به وضع بد معیشتی برای سومین روز

– تجمع اعتراضی کارکنان بیمارستان سجاد کرمانشاه نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی

– پایان موقتی اعتصاب و تجمع کارگران کارخانه فولاد سیادن ابهردراعتراض به سطح نازل حقوق وعدم پرداخت بموقعش ویکه تازی کارفرما پس ازیک هفته بدنبال پرداخت بخشی از مطالبات و وعده پاسخگویی به دیگر مطالبات

– تجمع اعتراضی مالکین آب قنات آبا دزردشت شهر نی ریز نسبت به آزادسازی حریم آب این قنات چند هزار ساله

– فوری: هشدار نسبت به فاجعه در زندان قزلحصار

تصمیمات کودکانه و کوته‌بینانه یا آزار سیستماتیک زندانیان‌

تصاحب واحد چهار زندان قزلحصار توسط زندان مرکزی کرج و جابه‌جایی اجباری ۱۷۰۰ زندانی

– فرایند غیر قانونی انتخابات شورای صنفی در دانشگاه تربیت‌مدرس!(حذف شورای واحدها از انتخابات)

– مرکز آمار: بیش از ۹۰۰ هزار بازمانده از تحصیل داریم.

– از همکاران اخراجی ارکان ثالث و خواستها و اعتراضاتشان قاطعانه حمایت میکنیم

– در سوگ استاد یاقوتی

– صدور حکم‌ زندان برای حسین واحدی بازرس انجمن خراسان شمالی

– بازهم واژگونی سرویس رفت و آمد کارگران؛اینبارمصدومیت 9 کارگر کارخانه زره شوران تکاب

– سرویس رفت و آمد کارگران یک کارخانه شهرک صنعتی مشگین ‌شهرهم واژگون شد و 16 مصدوم برجا گذاشت

*******

*اعتصاب کارگران شرکت پیمانکاری توسعه صنعت ایران افق در اعتراض به وضع بد معیشتی برای سومین روز

 

اعتصاب همکاران در شرکت ایران افق

امروز ۸ دی همکاران ما در شرکت ایران افق واقع در میدان نفتی یادآوران در اعتراض به وضع بد معیشتی خود برای سومین روز دست به اعتصاب زدند. خواستهای فوری این همکاران عبارتند از: افزایش حقوق مطابق با سایرشرکتهای غرب کارون، شیفتی کردن پرسنل بومی یا تعطیلی پنجشنبه، تعیین روز مشخص در ماه جهت پرداخت کردن حقوق، پرداخت پاداش اورهال وتولید و پاداش های مناسبتی، پرداخت کلیه معوقات قبلی (بک پی )، انتخاب بیمه تکمیلی براساس میزان ارائه خدمات

برگرفته از کانال شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت

*تجمع اعتراضی کارکنان بیمارستان سجاد کرمانشاه نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی

روز شنبه 8 دی، کارکنان بیمارستان سجاد کرمانشاه پس از 25 روزتعطیلی این واخد درمانی برای بنمایش گذاشتن اعتراضشان نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی و عدم حمایت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دست به تجمع زدند.

 

*پایان موقتی اعتصاب و تجمع کارگران کارخانه فولاد سیادن ابهردراعتراض به سطح نازل حقوق وعدم پرداخت بموقعش ویکه تازی کارفرما پس ازیک هفته بدنبال پرداخت بخشی از مطالبات و وعده پاسخگویی به دیگر مطالبات

روزچهارشنبه 5 دی پس از یک هفته، کارگران کارخانه فولاد سیادن ابهر به اعتصاب و تجمعشان دراعتراض به سطح نازل حقوق وعدم پرداخت بموقعش ویکه تازی کارفرما بدنبال پرداخت بخشی از مطالبات و وعده پاسخگویی به دیگر مطالبات،خاتمه دادند.

این کارگرانروزشنبه 8 دی به خبرنگاررسانه ای گفتند: بدنبال اعتراض چند روزه کارگران کارفرما اقدام به پرداخت یک ماه پایه حقوق از دوماه حقوق معوقه کرده بود که مجددا کارگران در روز چهارشنبه و پنجشنبه هفته گذشته دست به اعتراض زدند که در نتیجه آن کارفرمای شرکت وعده پرداخت اضافه کاری‌های کارگران را از روز شنبه تا دوشنبه هفته جاری را داد.

آنها افزودند:کارگران کارخانه فولاد سیادن برای حفط و نگهداری این واحد تولیدکننده میلگرد زحمات بسیاری کشیده‌اند و هرازگاهی نیز حوادث شغلی برای آنها رخ داده است. لذا این درست نیست که کارفرما به مشکلات و پرداخت مطالبات آن‌ها بی‌توجه باشد.

کارگران با بیان اینکه متاسفانه مسئولان ابهر به اعتراض چند روزه کارگران فولاد سیادن اهمیت ندادند، تصریح کردند: خواسته ما پرداخت به موقع مطالباتمان است. بنابراین با اعتماد به وعده‌های داده شده، به اعتراضات خود تا حصول نتیجه پایان دادیم.

درهمین رابطه:دومین روز اعتراض کارگران کارخانه فولاد سیادن ابهرنسبت به سطح نازل حقوق وعدم پرداخت بموقعش ویکه تازی کارفرما با اعتصاب و تجمع مقابل فرمانداری و در محل کارشان

روزپنج شنبه 29 آذر، کارگران کارخانه فولاد سیادن ابهر(خلیج فارس) برای اعتراض به سطح نازل حقوق وعدم پرداخت بموقعش ویکه تازی کارفرما دست از کارکشیدند ومقابل فرمانداری شهرستان ابهردراستان زنجان تجمع کردند.

این کارگران به اعتراضشان با ادامه اعتصاب در روز شنبه یکم دی ماه وتجمع در محل کار ادامه دادند.

 

یکی از این کارگران در تشریح گسترده‌تر شدن اعتراض خود و همکارانش گفت: بعد از اعتراض روز پنجشنبه (29 آذر ماه) مقابل ساختمان فرمانداری برای وصول خواسته‌هایمان، متاسفانه کسی پاسخگوی مطالباتمان نبود.

وی با بیان اینکه خواستار دریافت مطالبات معوقه مزدی خود هستیم، گفت: چندین سال است ما کارگران شرکت شرکت فولاد سیادن ابهر که به فولاد خلیج فارس نیز شهرت دارد از مسئولان شرکت درخواست رفع تبعیض و بهبود وضعیت شغلی و مزایای دریافتی داریم اما تغییری در شرایط شغلی و مزایای دریافتی ما ایجاد نشد و در نتیجه ما کارگران روز پنجشنبه (29 آذرماه) تصمیم گرفتیم با حضور مقابل ساختمان فرمانداری ابهر اعتراض برگزار کنیم.

او در ادامه با بیان اینکه خواسته اصلی کارگران این کارخانه دریافت حداقل یک ماه از دو ماه حقوق عقب افتاده آبان و آذر خود در آستانه شب یلدا بود، اضافه کرد: متاسفانه روز پنجشنبه با فشار کارگران، کارفرما الحساب مبلغ ناچیزی (5میلیون تومان) به حساب کارگران واریز کرد که موجب نارضایتی بیشتر کارگران شد.

وی افزود:کارگران قراردادی فولاد سیادن ماهانه مبلغی در حدود 13 تا 14 میلیون تومان دریافت دارند که این رقم باتوجه به افزایش روزانه قیمت اقلام مصرفی و غذایی، ناچیز است.

این کارگر که پیگیر وضعیت افزایش دستمزد خود و همکارانش است، در ادامه گفت: در حالی ما کارگران قراردادی از میزان دریافتی حقوق خود رضایت نداریم که سطح حقوق کارگران شاغل این کارخانه به نسبت کارگرانی که در سایر کارخانه‌های تولیدکننده آهن و فولاد فعالیت دارند، پایین‌تر است.

او گفت:کارگران فولاد سیادن که تعدادشان به 280 نفر می‌رسد، علاوه بر معوقات حقوقی در زمینه بیمه تامین اجتماعی، پرداخت حق اضافه کاری‌ها و تعطیل کاری‌ها، سختی کار و عدم اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل با مشکل مواجه‌اند.

وی با بیان اینکه بخش دیگری از مشکلات ما مربوط به ارائه لباس و کفش ایمنی است که از یکسال پیش به کارگران داده نمی‌شود، در پایان تصریح کرد: کیفیت بد غذای کارخانه و نبود بهداشت عمومی، گرفتن سفته از کارگران تازه استخدام شده و ندادن فیش حقوقی به کارگران نمونه دیگری از مشکلات کارگران این کارخانه است که کارفرما از انجام آن‌ها کوتاهی می‌کند.

*تجمع اعتراضی مالکین آب قنات آبا دزردشت شهر نی ریز نسبت به آزادسازی حریم آب این قنات چند هزار ساله

روزجمعه 7 دی، مالکین آب قنات آبا دزردشت شهر نی ریزبرای اعتراض به عدم اجرای کامل حکم قضایی درخصوص آزادسازی حریم آب این قنات چند هزار ساله دست به تجمع در محل حریم این قنات زدند.

 

*فوری: هشدار نسبت به فاجعه در زندان قزلحصار

تصمیمات کودکانه و کوته‌بینانه یا آزار سیستماتیک زندانیان‌

تصاحب واحد چهار زندان قزلحصار توسط زندان مرکزی کرج و جابه‌جایی اجباری ۱۷۰۰ زندانی

بنا بر اطلاع منابع نزدیک به خانواده‌های زندانیان سیاسی واحد چهار زندان قزلحصار، در روزهای اخیر و با فشار مقامات سازمان زندان‌های استان البرز، مقامات ارشد سازمان زندان‌ها در اقدامی عجیب و قابل تأمل و با وجود تراکم بالای زندانی در زندان قزلحصار، موافقت کرده‌اند که با تخریب دیوار حائل بین زندان مرکزی کرج با زندان قزلحصار، واحد چهار زندان قزلحصار را که محل نگهداری حدود ۱۲۰۰ زندانی شاغل در کارخانجات این زندان، حدود ۵۰۰ زندانی تبعه افغانستان در سالن ۱۹ و ۱۴ زندانی سیاسی در سالن ۲۱/۲ است، را با تخیله اجباری زندانیان آن و جابجایی آنها، به زندان مرکزی کرج اختصاص دهند.

اتخاذ این تصمیم در شرایطی است که پیشتر و در تابستان سال گذشته، در تصمیم خلق‌الساعه دیگری با تعطیلی ناگهانی زندان رجایی‌شهر، بیش از ۱۲۰۰ زندانی این زندانی به واحد سه زندان قزلحصار منتقل شدند. و این زندان از یک‌ زندان اختصاصی برای محکومان موادمخدر استان تهران تبدیل به زندانی شد که انواعی از زندانیان با اتهامات گوناگون چون قتل، مواد مخدر تا زندانیان سیاسی و عقیدتی را در خود جای داده است.

به گفته خانواده یکی از زندانیان سیاسی زندان قزلحصار که با وی گفتگو کردیم: «حجم بالای زندانیان با ادغام زندان رجائی‌شهر در زندان قزلحصار و سپس انتقال بیش از هزار زندانی موادمخدر از زندان کرج به واحد یک زندان قزلحصار، کار را به جائی رسانده بود که تا چند ماه پیش بسیاری از زندانیان محلی برای خواب و زندگی نداشته و در اصطلاح زندان « کریدور خواب» شده بودند، یعنی با انداختن یک پتوی نازک بر روی موزائیک‌های کریدورهای عمومی سالن‌ها که محل رفت‌وآمد زندانیان است، دوره حبس‌شان را در شرایطی فلاکت‌بار می‌گذراندند».

این منبع موثق با اشاره به اینکه طی چند ماه گذشته مسولان زندان قزلحصار و و واحد چهار این زندان با کمک خود زندانیان تغییرات و تعمیرات عمده‌ای در واحد چهار انجام داده بودند و شرایط حداقلی را برای زیست انسانی در این واحد به وجود آورده بودند و در چنین شرایطی مقامات ارشد سازمان زندان‌ها به دلیل ارتباطات مدیرکل زندانهای استان البرز با مقامات بالای حکومت، تسلیم خواسته غیرعقلانی وی شده و با توجه به اختصاص واحد سه قزلحصار به زندان رجایی شهر در سال گذشته و تصمیم بر واگذاری واحد چهار آن به زندان مرکزی کرج، در عمل بر آنند که سه زندان را در یک زندان جای دهند! تصمیم مدیریتی غلطی که مشخص نیست از سر بی‌تدبیری و تحت فشار لابی قوی‌تر مدیران زندان استان البرز اتخاذ شده یا موضوع «آزار سیستماتیک زندانیان» پشت آن قرار دارد.

در گفتگویی که با خانواده یکی از زندانیان سیاسی واحد چهار زندان قزلحصار داشتیم، وی به جو ملتهب این واحد پس از انتشار این خبر و احتمال جابجایی زندانیان اشاره کرده و تاکید کرد: «علاوه بر ۱۴ زندانی سیاسی که کمتر از ۱۵ ماه پیش به این واحد منتقل شدند، حدود ۱۷۰۰ زندانی این واحد که با اتهامات مواد مخدر بین سه تا بیش از بیست سال را در زندان هستند، عموما حدود ۱۶ ماه پیش از واحد سه به این واحد منتقل شده‌اند و این جابجایی‌های مکرر صدمات جدی روحی و روانی را به زندانیان وارد کرده و نوعی آزار و اذیت آنها به حساب می‌آید، و مسئولان دخیل در این تصمیم‌گیری گوئی دقت ندارند که این اعداد روی کاغذ صرفا عدد نیستند و هر کدام یک زندگی و یک خانواده هستند که در شرایط وخیم اقتصادی این‌روزها با ده‌ها و صدها مشکل دست به گریبانند.»

به گفته این منبع زندان مرکزی کرج در شرایطی تلاش دارد که ساختمان‌های زندان دیگری را در مجاورت خود تصاحب کند که مقامات مسئول این زندان هم‌اکنون چندین هکتار زمین در محوطه وسیع آن در اختیار دارد، که می‌توانند از آنها برای ساخت سالن‌های جدید و استاندارد استفاده کنند و مقامات ارشد سازمان زندان‌ها به جای بهره‌برداری از راهکارهای کوتاه مدتی مانند پیشنهاد عفو زندانیانی که مدت مشخصی از حبسشان را گذرانده‌اند( پیشنهادی که در صورت تأیید توسط قوه قضاییه بیش از نیمی از جمعیت زندانیان را آزاد و به آغوش خانواده برمی‌گرداند و تراکم زندانیان در زندان را به حداقل می‌رساند)؛ و یا پیشنهاد بلند مدتی چون ساخت سالن‌های استاندارد و نو در محوطه‌های وسیع زندان مرکزی کرج، به دنبال حل مقطعی مشکل تراکم جمعیت زندانیان با تصاحب ساختمان‌های زندان قزلحصار هستند،آن هم در شرایطی که خود زندان قزلحصار به عنوان زندان اصلی موادمخدر استان تهران به شدت از کمبود فضا و تراکم شدید زندانیان رنج می‌برد.

برگرفته از کانال بیدارزنی

*فرایند غیر قانونی انتخابات شورای صنفی در دانشگاه تربیت‌مدرس!(حذف شورای واحدها از انتخابات)

معاونت دانشجویی دانشگاه تربیت‌مدرس بر خلاف قانون آیین‌نامه ابلاغی و شیوه‌نامه اجرایی سازمان امور دانشجویان فراخوان برگزاری انتخابات شورای صنفی را در این دانشگاه داده است.

طبق آیین‌نامه ابلاغی ۱۴٠۱/۹/۹ سازمان امور دانشجویان کشوری، ساختار تشکیل شورای صنفی به این صورت است: تشکیل شورای واحدها، سپس تشکیل شورای هماهنگی امور مشترک.

طبق این آیین‌نامه، «واحد دانشگاهی» به معنای دانشکده‌ها و خوابگاه‌های محدوده‌ی دانشگاه مربوطه است؛ و شورای واحد مجموعه‌ای متشکل از نمایندگان منتخب دانشجویان هر واحد دانشگاهی است.

شورای هماهنگی امور مشترک نیز شورایی متشکل از شوراهای واحد موسسه‌ است.

بر اساس تبصره ۱ از ماده ۳ آیین‌نامه اجرایی، انتخابات شورای خوابگاه خواهران و برادران می‌بایست به صورت مجزا برگزار شوند. تبصره ۲ همان ماده نیز اذعان دارد هر مجتمع خوابگاهی یک واحد دانشگاهی محسوب می‌شود.

در شیوه‌نامه‌ی اجرایی شوراهای صنفی دانشجویان، شرط اصلی برگزاری انتخابات «تعداد جمعیت دانشجویان در هر واحد دانشگاهی» تعیین شده است. به این صورت که تعداد اعضای هر تشکل ما به ازای تعداد جمعیت یک واحد دانشگاهی است، یعنی:

– به ازای ۷٠٠ نفر جمعیت در هر واحد دانشگاهی حداقل ۳ عضو اصلی و ۲ عضو علی البدل برای ایجاد شورای صنفی مربوطه ضروری است. (حداقل ۶ نفر داوطلب)

– به همین منوال از ۷٠٠ نفر تا ۲٠٠٠ نفر به ۵ نفر با (حداقل داوطلب ۱٠ نفر) و بیش از ۲٠٠٠ هزار به ۷ نفر (با حداقل داوطلب ۱۴ نفر) عضو ثابت دانشجویی نیاز دارد.

بر اساس ماده ۳ شیوه نامه اجرایی، در موسساتی که از مجموعه واحدهای خوابگاهی متعدد (بیش از سه خوابگاه) برخوردارند، هیئت نظارت موسسه در صورت صلاحدید و به پیشنهاد معاون دانشجویی می‌تواند به عنوان یک واحد دانشجویی، یک انتخابات و یک شورا برای چند واحد خوابگاهی در نظر بگیرند.

از جمله موارد تخلف در دانشگاه تربیت مدرس با توجه به موارد گفته شده، برای نمونه اینست که در دانشکده علوم انسانی که دارای ۲۳ گروه آموزشی و ۴۱۹ دانشجو می‌باشد، طبق ماده یک شیوه‌نامه اجرایی شوراهای صنفی دانشگاه‌ها و مراکز عالی تا جمعیت ۷٠٠ نفر، معاونت دانشجویی ملزم به برگزاری انتخابات مجزا برای انتخاب شورای واحد هست. دانشکده علوم پایه نیز دارای ۱۱ گروه آموزشی و ۲۹۵ دانشجو؛ دانشکده علوم پزشکی با داشتن ۲۲ گروه آموزشی و ۷۵۹ دانشجو بزرگترین واحد دانشگاهای این دانشگاه است.

دانشکده فنی و مهندسی با داشتن ۷ گروه آموزشی و ۳۵۱ دانشجو، دانشکده برق و مهندسی کامپیوتر با تعداد ۵۶۱ دانشجو و دانشکده هنر با تعداد ۳۷۹ دانشجو هر یک، یک واحد دانشگاهی محسوب می‌شوند که هیچگونه انتخابات صنفی برای هیچکدام از این دانشکده‌ها تا کنون صورت نگرفته است.

همچنین دانشگاه تربیت مدرس دارای ۲۵ خوابگاه دانشجویی مجردی است که از این تعداد، ۸ خوابگاه دخترانه در جوار هم و در پردیس مرکزی دانشگاه قرار دارند که این تعداد خوابگاه‌ها فاقد شورای صنفی واحد هستند!

چرا معاونت دانشجویی در اعلامیه رسمی خود از برگزاری انتخابات واحدهای دانشگاهی که در قانون مصوب شده‌ است، جلوگیری می‌کند؟

با توجه به تبصره یک آیین‌نامه مذکور اگر تعداد داوطلبین متقاضی به حد نصاب نرسید امکان ۱۵ روز تعویق انتخابات وجود دارد و اگر بعد از ۱۵ روز داوطلبین مجددا متقاضی نبودند به دوره انتخاباتی بعد موکول می‌شود.

با چه مبنای قانونی معاونت دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس از فراخوان برای تمامی واحدهای دانشگاهی که واجد شرایط قانونی فراخوان بوده‌اند امتناع ورزیده است و در هیچ‌کدام از فراخوان‌ها ردی از تبعیت از شرایط قانونی انتخابات دیده نمی‌شود؟!!

منبع:کانال شوراهای صنفی دانشجویان کشور

*مرکز آمار: بیش از ۹۰۰ هزار بازمانده از تحصیل داریم.

طبق آمار مرکز آمار ایران، میزان باسوادی مردان در کشور بالاتر از زنان است؛ به گونه‌ای که باسوادی مردان ۹۳ درصد و زنان ۸۷ درصد در کل کشور است.

هم اکنون ۹۹۲ هزار و ۵۲۱ دانش‌آموز به دلایل مختلفی همچون فقر، مسائل فرهنگی همچون ممانعت خانواده‌ها از ادامه تحصیل دختران، رفتن به بازار کار بازمانده از تحصیل هستند.

سهم بازماندگان از تحصیل در دوره ابتدایی ۲ درصد، متوسطه اول ۵.۲۳ درصد و متوسطه دوم ۱۶.۱۲ درصد است.

پی نوشت:

شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران بر این باور است که ترک تحصیل دانش آموزان یک انتخاب نیست بلکه محصول سیاست های اقتصادی-سیاسی حاکم بر کشور است که بر مبنای آن فقر، پروژه فرو دست سازی، ایجاد و گسترش حاشیه ها در اغلب شهرها، ایجاد فاصله اقتصادی بین اقشار جامعه، نگاه ایدئولوژیک و سیاسیِ دیگری ساز به مناطق حاشیه ای، تبدیل آموزش به کالای لوکس، نان آوری کودکان کار، ضعف شدید مدیریتی در نهادهای کلان تصمیم گیری، عدم مشارکت نهادهای مستقل صنفی در امر آموزش و نگاه امنیتی به آنان و عدم بکارگیری نظریه های مدرن آموزش و تسلط نگاه ایدئولوژیک و سنتی به امر آموزش ایجاد می شود.

برای تغییر این پدیده شوم نیاز به یک تحول بنیادین در ساختار کلان کشور است.

*از همکاران اخراجی ارکان ثالث و خواستها و اعتراضاتشان قاطعانه حمایت میکنیم

طبق گزارشات دریافتی ۱۵ تن از نمايندگان همکاران اركان ثالث به دليل مطالبه حق و حقوق خود با خطر اخراج روبرو هستند. ۲ نفر از اين كارگران طي ۷ ماه اخير حكم اخراج قطعي را دريافت كرده‌اند، ۵ نفر از آنان در انتظار دريافت حكم هستند و ۸ نفر باقیمانده نيز در نوبت احضار به هسته گزينش اند تا تكليف ادامه اشتغال يا اخراج آنان روشن شود.

این همکاران صدای اعتراض همه ما کارگران شاغل در نفت علیه چپاولگری ها و ستمگری های پیمانکاران مفتخور و وخیم شدن هر روزه وضع معیشتی مان هستند. اخراج و امنیتی کردن مبارزات خط قرمز ماست. یک خواست اعتراضی همکاران ارکان ثالث در سه شنبه های اعتراض بازگشت به کار همکاران اخراجی شان است. شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت این اخراجها و امنیتی کردن مبارزات را شدیدا محکوم کرده و از مبارزات و خواستهای 120 هزار همکار ارکان ثالث شرکت ملی حفاری ایران و صنعت نفت قاقعانه حمایت میکند.

در سه شنبه اعتراضی این هفته چهارم دیماه 5 هزار همکار ما در پالایشگاههای مجتمع گاز پارس جنوبی تجمع داشتند و همزمان همکاران ارکان ثالث و پشتیبانی پیمانکاری شرکت پالایش گاز فجر جم برای چهارمین هفته متوالی در اتحاد باهمکاران خود در مجتمع گاز پارس جنوبی دست به تجمع زدند. مطالبات فوری این همکاران ارکان ثالث عبارتند از: حذف کامل شرکتهای پیمانکاری، حق تشکل، تجمع و اعتراض، پایان بخشیدن به فضای ارعاب و سرکوب و بازگشت به کار هرچه سریعتر یاسر احمدی نژاد کارگر معترض در ملی حفاری، اجرای صحیح طرح طبقه‌بندی مشاغل و نظام همسان دستمزد با نیروهای رسمی، ساماندهی وضعیت رانندگان، ساماندهی تردد اقماری کارگران اداری و پشتیبانی و عمل به توافقات قبلی در زمینه مرخصی استحقاقی و پرداخت حق کمپ.

با قدرت اعتراضات هزاران نفره خود میتوانیم همکاران اخراجی را بسر کار برگردانیم . جلوی اخراجها را بگیریم و با قدرت بیشتری پیگیر مطالباتمان شویم. متحد بمانیم

شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت

*در سوگ استاد یاقوتی

شهر خالی،جاده خالی،کوچه خالی، خانه خالی،

جام خالی،سفره خالی،ساغر وپیمانه خالی،

کوچ کرده دسته دسته آشنایان عندلیبان،

باغ خالی، باغچه خالی، شاخه خالی،لانه خالی،

استاد یاقوتی گوهری گرانبها که در کان فرهنگ وادب پارسی ومحلی نهفته بود اما، در عصری یافت شد که تاب قضاوت اورا نداشت،بیشمار فهمید،با درکی زود رس به ادراک تلخ رسید وتلخی ها چشید، وبسیار گفت وباسلاح قلم بسیار نوشت وبه قول احسان طبری آنتوان چخف ایران شد،

یاقوت بعد از الماس سخت ترین کانی است که خش برنمی دارد، استاد درطول عمر پربارش خط نخورد وخش بر نداشت، سختی زمستان زندگی را سخت چشید اما هیچگاه نلرزید،

معلمی گران‌سنگ بود وکسوت معلمی با او معنا یافت، جامعه کلاس درسش بود و داستان زندگی شاگردانش را از بر،آموزه هایش برای همگان روائی داشت ودارد،داستان ها نگاشت وکتاب ها نوشت، امامصداقش گفته صادق چوبک است که در باره صمد بهرنگی نوشت: بهترین اثر او زندگیش بود!

باید در مورد استاد منصور یاقوتی گفت: بهترین اثر او انسان مداری ،حق باوری وزندگی ساده وبی پیرایه اش بود،خودرا وامدار هیچ کس وهیچ جریانی ندانست چون سرو آزاد سربلند ورها باشرافت زیست ودر زمستان زندگی بار سفر بربست ورفت،به خاک غبطه می خوریم که چگونه گستره دریای دلش رادر آغوش کشید بااشک درچشم وخار درگلو غریبانه رفتنش را به سوگ می نشینیم،که نامی به جاودانگی گوهر یاقوت به یادگار گذاشت، یاد ونامش جاویدان باد۰

“انجمن صنفی فرهنگیان شاغل وبازنشسته کرمانشاه”

*صدور حکم‌ زندان برای حسین واحدی بازرس انجمن خراسان شمالی

شعبه یک دادگاه انقلاب بجنورد به اتهام ماده ۵۰۰ قانون مجازات اسلامی؛ تبلیغ علیه نظام،حسین واحدی(داریوش اشکانی)بازرس انجمن‌ صنفی فرهنگيان خراسان شمالی را به یکسال حبس تعزیری محکوم کرد.

با اعتراض به این رای، پرونده این معلم در دادگاه تجدید نظر مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران ضمن حمایت از این معلم، اعلام می دارد صدور احکامی مانند زندان هرگز موجب توقف مطالبه گری نخواهد شد. این شورا همچنان خواستار پایان یافتن پرونده سازی علیه فرهنگیان است.

*بازهم واژگونی سرویس رفت و آمد کارگران؛اینبارمصدومیت 9 کارگر کارخانه زره شوران تکاب

صبح روز شنبه 8 دی،مینی بوس حامل کارگران کارخانه زره شوران تکاب دراستان آذربایجان غربی

در ابتدای روستای فیض‌آباد واژگون شد و9 زخمی برجا گذاشت.

*سرویس رفت و آمد کارگران یک کارخانه شهرک صنعتی مشگین ‌شهرهم واژگون شد و 16 مصدوم برجا گذاشت

صبح روز شنبه 8 دی،مینی بوس حامل کارگران یک کارخانه شهرک صنعتی مشگین ‌شهر دراستان اردبیل در کیلومتر45 جاده اردبیل – مشگین‌شهرواژگون شد و16 کارگر مصدوم شدند.

akhbarkargari2468@gmail.com

 

پیام بگذارید

رفیق فواد مصطفی سلطانی

اتحاد کارگری