اخبار و گزارش های کارگری 27 آذر ماه 1403

اخبار و گزارش های کارگری

– با پیوستن زندان‌های “طبس” و “خورین ورامین” به کارزار “سه‌شنبه‌های نه به اعدام” ؛ گسترش کارزار به ۲۷ زندان در چهل و هفتمین هفته

– ادامه سه شنبه های اعتراضی کارگران ارکان ثالث مجتمع گاز پارس جنوبی

با راهپمایی و تجمع کارگران ارکان ثالث و پشتیبانی پیمانکاری شرکت پالایش گاز فجر جم

– چهارمین روز اعتراض کارگران اخراجی پروژه کارخانه تغلیظ مس درآلونسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی با برپایی تجمع خانوادگی در مجتمع

– اعتراض کارگران شهربان شهرداری بوشهر نسبت به عدم پرداخت چند ماه حقوق وحق بیمه

– تجمع اعتراضی رانندگان شرکت فولاد زرند ایرانیان نسبت به عدم پرداخت ماه ها مطالبات مقابل دفتر شرکت فولاد در کرمان

– ادامه اعتراضات نسبت به قطعی مکرر برق؛اعتراض تولیدگان شهرک صنعتی شمس‌آباد در جلسه با فرماندار و مدیر عامل شرکت توزیع برق شهر ری

– تجمع اعتراضی جمعی از اهالی اراک نسبت به آلودگی هوا و مصرف مازوت در نیروگاه شازند

– تجمع اعتراضی داوطلبان کنکورنسبت به فرصت محدود ترمیم معدل مقابل شورای عالی انقلاب فرهنگی

– تجمع اعتراضی مالکان جدید مجتمع تجاری تفریحی اطلس تبریزنسبت به عملکرد شهرداری منطقه یک تبریز

– محرومیت معلم بازنشسته از خدمات پزشکی در زندان اوین

– درباره مجمع عمومی عادی شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

– در خوابگاه ورامینی دانشگاه علامه طباطبایی چه‌خبر است؟

– مرگ ومصدومیت 3 کارگر در شیرازبراثر سقوط دکل پمپ بتن

– مرگ و مصدومیت 3 کارگربراثر سقوط تیرآهن سنگین

*******

*با پیوستن زندان‌های “طبس” و “خورین ورامین” به کارزار “سه‌شنبه‌های نه به اعدام” ؛ گسترش کارزار به ۲۷ زندان در چهل و هفتمین هفته

چنانکه شاهد هستیم در ماه‌های اخیر آمار اعدام‌ها به اوج خود رسیده و حکومت جنایتکارانه از هر فرصت استفاده می‌کند که جان انسان‌ها را بگیرد.

در پی سقوط حکومت #خاندان_جنایتکار_اسد در سوریه، کارخانه مواد مخدر که وابسته به “#حکومت_ولایت_فقیه” بود کشف شده است که ده‌ها تُن مواد مخدر را در آنجا انبار و به نقاط مختلف جهان پخش می‌کردند‌. این در حالی است که روزانه شاهد اعدام زندانیانی به اتهام نگهداری چند گرم مواد مخدر در ایران هستیم.

به طوری که از سه‌شنبه گذشته تا کنون دست کم ۴۰ تن اعدام شده‌اند که تعدادی از آنها به اتهام مواد مخدر به دار آویخته شده‌اند.

مردم مظلوم #سیستان_و_بلوچستان که در محرومیت گسترده و تحت ستم مضاعف قرار دارند، در این هفته دستکم ۱۰ تن از اعدام شده‌ها شامل هموطنان در این استان بوده است.

در ادامه این سرکوب‌ها در چند روز گذشته یک زندانی به نام #محمد‌امین_مهدوی_شایسته که در دادگاه بدوی در روند دادرسی مبهم و ناعادلانه به اتهام جاسوسی محکوم به اعدام شده، به زندان قزلحصار منتقل و خطر تایید حکم و اجرای حکم اعدام برای او وجود دارد.

یک زندانی سیاسی نیز در زندان قزلحصار به نام #سامان_محمدی_خیاره که از ۱۵ سال پیش ظالمانه در زندان است و به اعدام محکوم شده، در قزلحصار به انفرادی منتقل شده که بیم آن می‌رود حکمش اجرا گردد.

در چند روز گذشته تعدادی از زندانیان در زندان طبس در استان خراسان جنوبی و تعدادی از زندانیان در زندان خورین ورامین در نامه‌های جداگانه اعلام کردند در اعتراض به افزایش آمار اعدام‌ها به کارزار “سه‌شنبه‌های نه به اعدام” می‌پیوندند و سه‌شنبه‌ هر هفته در اعتصاب غذا خواهند بود. به این ترتیب تعداد زندانهای شرکت کننده در هفته چهل و هفتم در این کارزار به ۲۷ زندان رسیده‌است.

کارزار “سه‌شنبه های نه به اعدام” با هشدار جدی نسبت به جان زندانیان محکوم به اعدام، مجددا اعلام می‌کند که این کارزار برای مقابله با احکام اعدام تشکیل شده‌است و چنانکه این حکومت برای بقای خود دست به اعدام می‌زند، بنابراین بسیار ضروری است که با هر شکل ممکن باید مقابل این عمل ضد انسانی ایستادگی کرد و صدای زندانیان محکوم به اعدام و خانواده‌های آنها را به گوش همگان رساند.

فعالان این کارزار همچنین از عموم هموطنان می‌خواهند با ابتکار عمل مقاومت در برابر ماشین اعدام و سرکوبِ این حکومت استبدادی، زندانیان زیر حکم اعدام را یاری داده و مطمئن باشند روز بیداری عمومی برای برچیدن چوبه‌های دار در ایران نزدیک است.

اعضای کارزار “سه‌شنبه‌های نه به اعدام” سه‌شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۳ در هفته چهل و هفتم در ۲۷ زندان مختلف زیر در اعتصاب غذا خواهند بود:

زندان اوین (بند زنان ،بند ۴و ۸)، زندان قزلحصار(واحد ۳و ۴)، زندان مرکزی کرج ، زندان تهران بزرگ، زندان اراک ، زندان خرم آباد ، زندان اسد آباد اصفهان ، زندان دستگرد اصفهان ، زندان شیبان اهواز ، زندان نظام شیراز ، زندان بم ، زندان کهنوج ، زندان مشهد ، زندان قائمشهر ، زندان رشت (بند مردان و زنان )، زندان اردبیل ، زندان تبریز ، زندان ارومیه ، زندان سلماس ، زندان خوی ، زندان نقده ، زندان سقز ، زندان بانه ، زندان مریوان ، زندان کامیاران ، زندان طبس و زندان خورین ورامین

سه‌شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۳

#کارزار_سه‌شنبه‌های_نه_به_اعدام

*ادامه سه شنبه های اعتراضی کارگران ارکان ثالث مجتمع گاز پارس جنوبی

با راهپمایی و تجمع کارگران ارکان ثالث و پشتیبانی پیمانکاری شرکت پالایش گاز فجر جم

سومین هفته از #سه_شنبه_های_اعتراضی کارگران ارکان ثالث و پشتیبانی پیمانکاری شرکت پالایش گاز فجر جم

سه شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۳

همکاران در ادامه اعتراضات حق طلبانه خود با راهپیمایی و سردادن شعار:

دستمزد عادلانه حق مسلم ماست،

خواستار افزایش دستمزد متناسب با گرانی، حذف شرکتهای پیمانکاری، اصلاح و اجرای طرح طبقه بندی مشاغل، همسان سازی حقوق و مزایا، استفاده از خدمات رفاهی پالایشگاهی و توجه به کرامت انسانی، امنیت شغلی، بهره مندی از طرح اقماری، گاز کارت، مرخصی استحقاقی و حق اضافه کاری منطبق با استانداردهای پالایشگاهی، برای رانندگان و سایر کارگران پشتیبانی شرکت پیمانکاری طرف قرارداد گردیدند.

شورای سازماندهی اعتراضات کارگران غیر رسمی نفت(ارکان ثالث)

ضمن حمایت از اعتراضات حق طلبانه این همکاران،

کارگران در همه بخشها را به پیوستن به اعتراضات سراسری نفت فرامیخواند.

*چهارمین روز اعتراض کارگران اخراجی پروژه کارخانه تغلیظ مس درآلونسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی با برپایی تجمع خانوادگی در مجتمع

روزسه شنبه 27 آذر، کارگران اخراجی پروژه کارخانه تغلیظ مس درآلو در چهارمین روز اعتراضشان نسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی دست به تجمع خانوادگی در مجتمع زدند.

درهمین رابطه:تجمع اعتراضی کارگران اخراجی پروژه کارخانه تغلیظ مس درآلونسبت به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی مقابل مجتمع برای سومین روز متوالی

روز دوشنبه 26 آذر برای سومین روز متوالی، کارگران اخراجی پروژه کارخانه تغلیظ مس درآلوبرای اعتراض به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی مقابل مجتمع(معدن وکارخانه) از مجموعه‌های شرکت صنایع مس ملی ایران واقع درشهرستان رابر استان کرمان تجمع کردند.

یکی از کارگران پروژه‌ای تغلیظ مس درآلوبه خبرنگاررسانه ای گفت: بعد از گذشت چند‌ین ماه اعتراض برای بازگشت به کار، علارغم دادن وعده از سوی مسئولان، هنوز مشکلاتمان مرتفع نشده است.

او گفت: ما حدودا 130 نفر کارگر بومی منطقه هستیم که ابتدای سال جاری به مرور با اتمام بخشهایی از پروژه بیکار شده‌ایم در عین حال با شروع مهر ماه همزمان با آغاز فعالیت کارخانه تغلیظ مس درآلو که از مجموعه‌های شرکت صنایع مس ملی ایران است، شماری دیگر نیز به جمع بیکاران منطقه اضافه شدند.

او با بیان اینکه ما بدنبال اشتغال هستیم، گفت: همه کارگران از بومیان منطقه و دو شهرستان «رابر» و«بردسیر» استان کرمان هستند و سابقه کار آن‌ها 5 تا 12 سال است. اکثریت این کارگران برای تامین معاش خانواده‌های خود با مشکل روبرو هستند و درخواست ما از مدیریت این مجموعه و مسئولان شهرستان و استان بازگشت به کار است.

وی افزود: باید کارگران بومی در اولویت جذب و استخدام در صنایع مس در‌آلو باشند؛ چراکه پدران آن‌ها به امید اشتغال جوانانشان زمین‌های کشاورزی خودرا برای ساخت مجموعه مس در آلو اهدا کرده‌اند، بنابر این وقتی جوانان بومی بیکارند، چرا صنایع عظیم مس درآلو در مناطق محروم «رابر» و «بردسیر» کرمان ساخته شده است؟

قابل یاد آوری است که پروژه مس درآلودر استان کرمان دارای دو واحد معدن و کارخانه است که مجموعه‌ی معدن سال 89 به بهره‌برداری رسیده و ساخت کارخانه نیز از سال 95 آغازشده است.

*اعتراض کارگران شهربان شهرداری بوشهر نسبت به عدم پرداخت چند ماه حقوق وحق بیمه

روزسه شنبه 27 آذر، اعتراض کارگران شهربان شهرداری بوشهر نسبت به عدم پرداخت چند ماه حقوق وحق بیمه،رسانه ای شد.

بنا بهمین گزارش، کارگران شهربان و حریم‌بان شهرداری بوشهر دست‌کم دو ماه دستمزد پرداخت نشده دارند و بیمه آن‌ها نیز با مشکل روبرو است. در عین حال این کارگران هنوز سنوات و پاداش پایان سال 1401خود را دریافت نکرده‌اند.

این کارگران از افزایش میزان مطالبات مزدی خود در ماه‌های آینده ابراز نگرانی کردند و گفتند: مشکلات معیشتی و عدم پرداخت مطالبات، مشکلات بسیاری برای خانواده‌های ما به وجود آورده است.

به گفته این کارگران؛ علیرغم اینکه مسئولان شهری از وضعیت مطالبات آن‌ها باخبرند اما تا این لحظه، در خصوص پرداخت کامل مطالبات مزدی کارگران شهربان و حریم‌بان بوشهر اقدامی صورت نداده‌اند.

*تجمع اعتراضی رانندگان شرکت فولاد زرند ایرانیان نسبت به عدم پرداخت ماه ها مطالبات مقابل دفتر شرکت فولاد در کرمان

تصاویرمنتشره درشبکه های اجتماعی بتاریخ 27 آذر،حاکی از تجمع اعتراضی رانندگان شرکت فولاد زرند ایرانیان نسبت به عدم پرداخت ماه ها مطالبات مقابل دفتر شرکت فولاد زرند ایرانیان در کرمان می باشد.

*ادامه اعتراضات نسبت به قطعی مکرر برق؛اعتراض تولیدگان شهرک صنعتی شمس‌آباد در جلسه با فرماندار و مدیر عامل شرکت توزیع برق شهر ری

فیلم های منتشره درشبکه های اجتماعی بتاریخ 27 آذر،از اعتراض تولیدگان شهرک صنعتی شمس‌آباد واقع در کیلومتر 45 اتوبان تهران – قم نسبت به قطعی مکرر برق در جلسه با فرماندار و مدیر عامل شرکت توزیع برق شهر ری،خبرمی دهد.

*تجمع اعتراضی جمعی از اهالی اراک نسبت به آلودگی هوا و مصرف مازوت در نیروگاه شازند

روز سه شنبه 26 آذر، جمعی از اهالی اراک برای اعتراض به آلودگی هوا و مصرف مازوت در نیروگاه شازند دست به تجمع دراین شهرستان،مرکزاستان مرکزی زدند.

*تجمع اعتراضی داوطلبان کنکورنسبت به فرصت محدود ترمیم معدل مقابل شورای عالی انقلاب فرهنگی

جمعی از داوطلبان کنکوربرای اعتراض به فرصت محدود ترمیم معدل مقابل شورای عالی انقلاب فرهنگی تجمع کردند.

*تجمع اعتراضی مالکان جدید مجتمع تجاری تفریحی اطلس تبریزنسبت به عملکرد شهرداری منطقه یک تبریز

روزسه شنبه 27 آذر، مالکان جدید مجتمع تجاری تفریحی اطلس تبریزبرای اعتراض به عملکرد شهرداری منطقه یک تبریزدست به تجمع مقابل این مجتمع زدند.

بنابه گزارش یک منبع خبری محلی،مجتمع اطلس دارای 18 طبقه سازه‌ای بوده و زیر بنای کل آن 80 هزار و 44 مترمربع است، این مجتمع دارای چهار طبقه پارکینگ شامل 460 باب پارکینگ می‌باشد. همچنین این مجتمع دارای شش طبقه تجاری شامل 105 باب مغازه با صنوف تعریف شده و برندهای معتبر به مساحت‌های 30 الی 1600 مترمربع و یک باب هایپرمارکت است.

لازم به ذکر است، این مجتمع روزانه برای 1100 نفر زمینه اشتغال را فراهم کرده است.

این مرکز با مشارکت یکی از بانک‌های خصولتی احداث شده است که در ماه های اخیر به بخش خصوصی واگذار شده بود و هم اکنون هم این فرد به دلیل فشارهای شهرداری قصد انصراف دارد.

*محرومیت معلم بازنشسته از خدمات پزشکی در زندان اوین

معصومه عسگری، معلم بازنشسته و فعال صنفی، که در بند زنان زندان اوین به سر می‌برد، از رسیدگی پزشکی محروم شده است. وی در حالی که با بیماری‌های مزمن و مشکلات جسمانی دست‌وپنجه نرم می‌کند، همچنان بدون دسترسی به درمان مناسب در شرایط سخت زندان نگهداری می‌شود.

خانم عسگری که به دلیل فعالیت‌هایش، از جمله شرکت در تجمعات بازداشت و محکوم شده بود، در انتظار صدور حکم توسط قاضی افشاری است. این محرومیت از خدمات پزشکی نگرانی‌های جدی در مورد وضعیت سلامتی وی ایجاد کرده است

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

*درباره مجمع عمومی عادی شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

جعفر ابراهیمی، بازرس پیشین شورای هماهنگی

بخش اول

بر اساس اطلاعات موجود از جلسات شورای هماهنگی، پس از سرکوب گسترده اعضای تشکل‌های عضو شورا در بازه اردیبهشت ۱۴۰۱ تا پاییز ۱۴۰۲ که منجر به زندانی شدن، پرونده‌دار شدن و اخراج صدها معلم و فعال صنفی گردید، نمایندگان تشکل‌ها در پاییز ۱۴۰۲ تصمیم گرفتند، با توجه به ممانعت‌های نهادهای امنیتی از برگزاری مجمع از سال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۱، این مجمع را در فضای مجازی برگزار کنند. با این حال، نماینده اصفهان و تعدادی از تشکل‌ها به این تصمیم معترض شدند. برای دستیابی به تفاهم، مقرر شد که نماینده اصفهان به هیأت مدیره شورا دعوت شود تا با گفتگو، زمینه برگزاری مجمع فراهم گردد.

پس از دو جلسه مذاکره، اصفهان به‌عنوان میزبان متعهد شد تا تاریخ ۱۳ بهمن ۱۴۰۲ شرایط لازم برای میزبانی مجمع را فراهم کند. با این وجود، پس از چند ماه، اصفهان موفق به انجام این تعهد نشد و مجمع برگزار نگردید.

در تاریخ ۱۴ اسفند شورا با دستورکار برگزاری مجمع مجدد تشکیل جلسه داد و مقرر شد با توجه به اینکه میزبانی برای مجمع حضوری وجود ندارد. مجمع بر بستر شبکه‌های اجتماعی به صورت مجازی برگزار گردد. و شورا اعضا را مکلف کرد در کارگروه برگزاری مجمع فعالانه شرکت کنند.

در آن زمان، نگارنده در زندان به سر می‌برد و مسئولیت نظارت عمدتاً بر عهده دوست گرامی‌ام، کاک سلاح سورخی، بود.

در نیمه نخست سال ۱۴۰۳، تلاش‌های گسترده‌ای از سوی تشکل‌ها و فعالان برای خروج از این بن‌بست صورت گرفت. یکی از دلایل این بن‌بست، پیش‌شرط‌های غیرقانونی کانون اصفهان برای میزبانی بود. اصفهان مدعی بود که پنج تشکل که طبق مراحل قانونی در کارگروه ماده پنج به عضویت شورا درآمده‌اند، حق رای در مجمع را ندارند. این در حالی بود که دو تشکل هرسین و اسلام‌آباد غرب با درک شرایط، پذیرفتند از حق خود صرف‌نظر کنند تا شاید شورا از بن‌بست خارج شود. با این حال، اکثریت شورا بر عضویت و ادامه فعالیت این تشکل‌ها تأکید کردند.

در تاریخ ۱۳ مهر ۱۴۰۲، به پیشنهاد کانون بوشهر، شورا در نوبت دوم تشکیل جلسه داد و مقرر شد تا یک ماه آینده، مجمع در فضای مجازی برگزار شود. این جلسه با حضور ۱۳ تشکل، از جمله نمایندگان خمینی‌شهر، زنجان، و کرمانشاه، برگزار شد. با این حال، برخی تشکل‌ها مانند اصفهان، خراسان شمالی، و یزد در این جلسات شرکت نکردند.

تشکل زنجان پیشنهاد گفتگو با تشکل‌های غایب را مطرح کرد و شورا نیز با این پیشنهاد موافقت نمود. با این حال، تشکل‌های غایب همچنان از شرکت در جلسات شورا امتناع ورزیدند. در نهایت، دبیرخانه در تاریخ ۱ آبان اطلاعیه‌ای مبنی بر تشکیل کارگروه مجمع صادر کرد و این کارگروه با عضویت تشکل‌های داوطلب فعالیت خود را آغاز نمود.

برگزاری مجمع عمومی عادی

مجمع عمومی عادی شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران سرانجام در تاریخ ۱۷ آذر آغاز شد و پس از ساعت‌ها بحث و بررسی، روز دوشنبه، ۱۹ آذر، با دستیابی به اهداف نشست و انتخاب ارکان شورا به پایان رسید. در اینجا لازم است از زحمات دبیرخانه دوره قبل، کانون صنفی معلمان اسلامشهر، بازرس محترم و دوست عزیزم کاک سلاح سورخی، و سایر اعضای محترم شورای هماهنگی قدردانی نمایم و برای ارکان انتخابی جدید، آرزوی موفقیت کنم.

برگزاری این مجمع با چالش‌های فراوانی همراه بود. تحرکاتی از سوی برخی افراد منتسب به تشکل‌ها برای مخدوش نمودن نتایج و ناکام گذاشتن این نشست صورت گرفت. با این حال، تلاش‌های انحلال‌طلبانه با شکست مواجه شد. برای تنویر افکار عمومی و به‌عنوان یکی از بازرسان پیشین، ذکر نکات زیر ضروری است:

۱. تصمیم برگزاری مجمع در فضای مجازی:

این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که در فرصت تعیین‌شده توسط دبیرخانه و شورا، هیچ میزبانی برای برگزاری مجمع در فضای حقیقی وجود نداشت. علاوه بر این، عدم امنیت کافی برای شرکت‌کنندگان در یک نقطه مشخص نیز عامل دیگری بود.

۲. پایبندی به اساسنامه:

تصمیم به برگزاری مجمع عمومی عادی در فضای مجازی با اکثریت آرا و طبق تبصره دوم ماده هشتم اساسنامه اتخاذ و مورد تأیید بازرسان قرار گرفت. شایان ذکر است که برخی از تشکل‌های مخالف، ماه‌هاست که در جلسات شورا حضور ندارند.

۳. اعتبار نمایندگان حاضر در مجمع:

نمایندگان ۱۵ تشکل شرکت‌کننده در مجمع، طبق درخواست بازرسان و تأکید دبیرخانه و کارگروه برگزاری مجمع، با معرفی‌نامه‌های معتبر از سوی تشکل‌های خود در این نشست حضور یافتند.

۴. نتایج نهایی مجمع:

نتایج این مجمع، تحت نظارت تمامی اعضا، بازرسان و ریاست برگزاری مجمع، قطعی و نهایی شده و در گزارش جداگانه‌ای که در کانال شورا منتشر شده، در دسترس عموم قرار دارد.

۲۷ آذر ۱۴۰۳

ادامه دارد …

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

*در خوابگاه ورامینی دانشگاه علامه طباطبایی چه‌خبر است؟

روز گذشته(26 آذر) باغبان (مسئول شب خوابگاه ورامینی)، بدون اجازه دانشجویان وارد اتاق آنها می‌شود و ضمن نقض حریم شخصی، از زیرسیگاری موجود در اتاق تصویر برداری می‌کند. وی پس از آنکه با اعتراض دانشجویان مواجه می‌شود با یکی از آنها درگیر می‌شود که به گفته شاهدین در این درگیری دست یکی از دانشجویان آسیب می‌بیند.

❌ “کاش لیاقت داشتم #اطلاعاتی بودم”!

باغبان در این ویدئو تاکید می‌کند که ای کاش اطلاعاتی بودم و لیاقت آنرا ندارم! خط و ربط نهادهای امنیتی از طریق بازوی آن یعنی حراست در دانشگاه که موضوعی آشکار است و کارمندان این نهاد بارها درباره آن با افتخار صحبت کرده اند. برخی اما مثل باغبان و با علم به ضبط فیلم توسط دانشجویان، این فرصت را غنیمت می‌شمرند تا ارادت خود را به برادران امنیتی تقدیم نمایند!

تفاوتی نمی‌کند که چه کسی رئیس حراست باشد، از حامد اسدی (رئیس پیشین حراست دانشگاه) گرفته تا صحرایی(رئیس حراست فعلی). کارکرد نهاد حراست همان همیشگی است؛ نقض حریم شخصی، ضرب و شتم و پرونده سازی برای دانشجو…

برگرفته از کانال خبرنامه امیر کبیر

*مرگ ومصدومیت 3 کارگر در شیرازبراثر سقوط دکل پمپ بتن

روزسه شنبه 27 آذر،براثر سقوط دکل پمپ بتن در یک ساختمان در حال ساخت بر روی کارگران مشغول بتن‌ریزی در طبقه اول 2 کارگر دردم جان خودرا ازدست دادند ویک کارگر دیگر مصدوم وبه بیمارستان منتقل شد.

*مرگ و مصدومیت 3 کارگربراثر سقوط تیرآهن سنگین

بامداد روز سه شنبه 27 آذر،براثر سقوط یک تیرآهن به وزن 400 کیلو بر روی 3 کارگر در خیابان هلال احمر تهران،یک کارگر جوان دردم جان باخت و 2 نفر دیگر مصدوم وبه بیمارستان منتقل شدند.

akhbarkargari2468@gmail.com

 

پیام بگذارید

رفیق فواد مصطفی سلطانی

اتحاد کارگری