اخبار و گزارش های کارگری 23 خرداد ماه 1403

اخبار و گزارش های کارگری

– گرامی باد ۱۲ ژوئن، روز جهانی مبارزه با کار کودکان

– سومین روز از تجمع عظیم بازنشستگان در محاصره‌ی نیروهای سرکوب

– گزارشی از دومین روزتجمع بزرگ بازنشستگان نیمه دوم سال 1400 در مقابل سازمان برنامه و بودجه

– با پای خسته و دست شکسته تا رسیدن به حقوق قانونی مان ادامه خواهیم داد .

– دل نوشته یک معلم بازنشسته: نتوانستم بگریزم، گیرم انداخت بینشان محاصره شدم

– گرامیداشت یاد کارگران زن جان باخته براثرتصادف در کهگیلویه با روشن کردن شمع

– اعتصاب وتجمع کارگران شهرداری بندرامام در اعتراض به عدم پرداخت چند ماه حقوق

– تجمع اعتراضی کارگران مجموعه فروشگاه ها و گردشگری دکترخاکی نسبت به عدم پرداخت مطالبات مقابل فرمانداری لاهیجان

– به دستآورد بازنشستگان دست درازی نکنید!

– برگزاری جلسه هیات حل اختلاف بازگشت به کار اسماعیل بخشی در اداره کار شوش

– اعتصاب و تجمع رانندگان سرویس رفت و آمد کارگران کارخانه های شهر میبد نسبت به عدم افزایش نرخ کرایه

– تجمع اعتراضی اهالی روستای مرزیجران اراک نسبت به بی آبی مقابل استانداری مرکزی

– تجمع اعتراضی اهالی روستای جدول غوره مختار نسبت به بی آبی مقابل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد

– آزادی مشروط سها مرتضایی از زندان اوین

*******

*گرامی باد ۱۲ ژوئن، روز جهانی مبارزه با کار کودکان

صحنه‌ای از جنگ، ویرانی، بهره‌کشی، فقر، گرسنگی و فلاکت در پیش چشم کودکان جریان دارد. به‌راحتی و به طرز باورنکردنی در قرن بیست و‌ یک کودکان را سلاخی می‌کنند، به بردگی می‌گیرند در جنگ‌های نیابتی و مستقیم می‌کُشند. دولت‌های سرمایه‌داری از شرق تا غربِ جهان در حال کشتارِ انسانها، چپاول داشته‌هایشان و لگدمال کردن حقوق اکثر آنها هستند و این بسترساز بحران‌های اقتصادی است که باعث کار کودکان می‌شود.

تولید خونین و طمع سرمایه‌داری برای بهره‌مندی از نیروی کار ارزان برای ولع سیری ناپذیرش در کسب سود بیشتر، کودکان کار را استثمار می‌کند که از آسیب‌پذیرترین و ارزان‌ترین نیروهای انسانی هستند.

کودکی این کودکان در مزارع، کارخانه‌ها، بندرگاه‌ها، کارگا‌ها، کارهای خانگی، معادن، کولبری، باربری و حتی در صنایع شنیع و زشتی همچون پورن و نیروی نظامی به یغما گرفته می‌شود.

کودکی این کودکان، به ازای مزدی اندک و ناچیز به حراج گذاشته می‌شود. طبق آمار نشریات سازمان ملل متحد، سی درصد تولید ارزش کالاها توسط کار کودکان به دست می‌آید. کار کودک آسیب‌های جبران ناپذیر جسمی و روانی بر کودکان وارد می‌کند و لکه‌ی ننگی است بر دامن سرمایه در جهان ما. از سر کینه نبود که کارل مارکس فیلسوف آلمانی گفت «سرمایه از خون و عرق کارگر (کودک)» است.

در سراسر جهان، اگرچه نه در همه‌ی کشورها، توازن قوا به نفع جنبش لغو کار کودک چرخیده است، اما کماکان کار کودکان به اشکال مختلف در جهان ادامه دارد و منجر به:

سوء تغذیه میلیاردی کودکان

مرگ کودکان به‌علت فقر

بازماندن کودکان از تحصیل

آوارگان میلیونی کودکان مهاجر به دلایل اقتصادی وجنگ

کودک همسری

باندهای آشکار و نهان صنعت سکس کودکان

اجاره کودکان برای بردگی

در سال ۲۰۲۰ سازمان ملل متحد اعلام کرد برای اولین بار در بیست سال گذشته پیشرفت جهانی برای پایان کار کودکان متوقف شده است. اکنون نزدیک به صد و شصت میلیون کودک در جهان کار اجباری انجام می‌دهند. قابل توجه است که سازمان ملل، آمار دولت‌ها را انعکاس می‌دهد که خود این آمارها عمدتاً با واقعیت فاصله فراوانی دارند.

وجدان‌های آگاه می‌دانند که جهان سرمایه‌داری، زندگی انسان‌ها را به ویرانی کشانده و ارزش‌های انسانی همچون کودک و کودکی را بی‌معنا می‌داند.

کودک و بزرگسال تنها زمانی به‌حساب می‌آیند که در چرخه‌ی تولید، برای کارفرمایان و دولت‌ها سود تولید می‌کنند. اکثریت انسان‌ها و حتی کودکان از این وضعیت ناراضی بوده و فریاد آزادی، اختیار، برابری سر داده و با این شرایط نابسامان مبارزه می‌کنند.

در این شرایط هیچ فرد و گروهی حق ندارد زمانی که پای حقوق فرد، حقوق کودک و به‌صورت کلی حقوق انسان‌ها در میان است به دولت‌ها و کارفرمایان تخفیف داده و مصلحت اندیشی کند. حقوقی مانند حقوق کودک که جنبه‌ی عمومی دارند، قابل مصلحت‌اندیشی و سیاست‌ورزی نیست؛ چراکه برای کودکان، عایده‌ای جز زندگی سخت و مرگ ندارد. برای کودکان، حتی همین امروز هم برای لغو کار کودک دیر است. هر کودکی می‌داند و نمی‌خواهد مورد سوء استفاده دولت‌ها و کارفرمایان قرار بگیرد. هر کودکی می‌داند که امید و آرزوهایش نباید به مانند جسمش به کار مزدی زنجیر شود.

آیا لغو کار کودکان همین امروز ممکن است؟ بله ممکن است و کودک تنها یک‌بار فرصت کودکی دارد. نزدیک به دو قرن است که جهان در مقابل یک انتخاب و یک رفتار انسانی قرار گرفته است. اکثریت جهان (۹۹ درصدی‌ها) کار کودکان را مردود و غیر انسانی می‌شمارند و برای لغو آن می‌جنگند. تنها اقلیتی بسیار کوچک (۱ درصدی‌ها) در مقابل این حکم انسانی مقاومت می‌کنند. در بسیاری از نقاط جهان با تلاش و پیگیری‌های پیشروان لغو کار مزدی و استثمار انسان از انسان، قادر به توقف این حکم غیر انسانی شدند. از منظر اقتصادی، جهان امروز بیش از هر زمان دیگری مستعد پایان دادن به این شرایط غیر انسانی است. تولید مایحتاج زیستی بر روی کره زمین معادل مصرف ۵ برابر جمعیت کنونی ساکنین آن است و ثروت ۵ میلیارد نفر از سکنه زمین در اختیار تنها ۵ نفر از ابر سرمایه دار است. با تخصیص و توزیع درست این ثروت در میان صاحبان اصلی آن یعنی تولید کنندگان ثروت، لغو کار کودک به سادگی ممکن است.

این حقیقت که «با پول یک روز تسلیحات جهان، همه‌ی کودکان جهان می‌توانند از آموزش رایگان و با کیفیت بهره‌مند شوند» برای همگان آشکار شده است. با مطالبه هر لحظه‌ای و مقاومت جامعه در مقابل استثمار کودکان، لغو کار کودک همین امروز ممکن است.

«لغو کار کودک» بدون ملزومات یک زندگی طبیعی، مرگ تدریجی کودک و خانواده کودک کار است. دولت‌ها مسئول مستقیمِ، مستقل و جدا نمودن حقوق کودک از وضعیت اقتصادی خانواده برای دفاع از حقوق پایه‌ای و حیاتی کودکان هستند.

تأمین آموزش رایگان، اجباری و با کیفیت در کنار بیمه‌ها و خدمات اجتماعی مکفی و تحمیل این وظیفه به دولت‌ها ضامن توقف فوری کار کودکان است.

کودکان کار می‌گویند: «ما همانقدر که آینده‌ایم، اکنون هستیم» لغو کار کودک همین امروز ممکن است؛ اگر از نگاه کودک تحت استثمار و از زاویه انسان‌های مترقی به آن باور داشته باشیم.

دوازده ژوئن روز توجه بیشتر به کار کودکان یا صرفاً گرامیداشت جایگاه کودکی نیست. این روز، روز مبارزه‌ی بی‌تخفیف نود و نه درصدی‌ها علیه یک درصدی‌ها برای رهاییِ کودکان از بهره‌کشی، فقر، جنگ، زور، دیکتاتوری و گرسنگی است. به مناسبت این روز ما به‌عنوان فعالین لغو ‌کار کودک در جمعیت دفاع از کودکان کار و خیابان خواسته‌های فوری و ضروری خود را اعلام می‌کنیم:

ممنوعیت و لغو تمامی اشکال و انواعِ کار کودک همین امروز.

پذیرش مسئولیتِ تأمین رفاه و حقوق کودک توسط دولت صرف نظر از نژاد، ملیت، قومیت و هر نوع تبعیض.

حمایت کامل معیشتی، درمانی و آموزشی از خانواده‌های کودکان کار برای عدم وابستگی به کار و درآمد کودک.

تصویب و پرداخت دستمزد مناسب برای یک زندگی مرفه به شاغلین، پرداخت حقوق بازنشستگی متناسب با زندگی مرفه به بازنشستگان و بیمه بیکاری برای بیکاران (دستمزدهای زیرخط فقر در کنار بیکاری و جنگ از اصلی‌ترین علل ورود کودکان به بازار کار است).

فشار نهادهای بین‌المللی حقوق کودک، جوامع و فعالین بر دولت‌هایی که به‌طور جدی و عملی برای پایان بخشیدن به کار کودکان فعالیت نمی‌کنند.

تعلیق و اخراج نماینده‌گان کشورهایی که پایان بخشیدن به کار کودک را اولویت خود قرار نمی‌دهند از نهادها، اجلاس و کمیسیون‌های مربوط بین‌المللی.

حمایت معیشتی، بهداشتی، حقوقی و آموزشی از خانواده‌های آسیب دیده و آسیب پذیر توسط دولت‌ها.

پایان دادن به جنگ‌های جاری و حمایت کامل از کودکان آسیب دیده در جنگ وانتقال فوری و تأمین محیطی امن برای کودکان.

پیگرد قضایی و مجازات اشخاص و نهادهایی که در جریان جنبش‌های اجتماعی، اقدام به ضرب و شتم، بازداشت، آزار، تجاوز و قتل کودکان می‌کنند.

حمایت کامل از کودکانی که در جریان اعتراضات اجتماعی بازداشت می‌شوند در کنار ارائه امکانات با کیفیت حقوقی، درمانی و پرداخت غرامت به آنها.

حمایت کامل از خانواده‌هایی که کودکان خود را در سرکوب‌ها و اعترضات اجتماعی و مدنی از دست داده‌اند و پرداخت غرامت به آنها.

جنبش‌های اجتماعی با یکدیگر پیوندی ناگسستنی دارند. جنبش لغو کار کودک نیز از این منظر مستثنی نیست. برای اینکه این جنبش بتواند به اهداف انسانی خود که پایان دادن به کار کودکان است برسد، ما خواستار پایان دادن به سرکوب و فشار بر زنان، جوانان، کودکان، دانشجویان، کارگران، معلمان، اساتید، بازنشستگان، نویسندگان، خبرنگاران، وکلا، هنرمندان، ورزشکاران و سایر افراد و تشکل‌های مستقل سیاسی و اجتماعی و به رسمیت شناختن‌ِ حق اعتراض، اعتصاب، آزادی بیان و ساختن تشکل هستیم.

۱۲ ژوئن ۲۰۲۴

جمعیت دفاع از کودکان کار و خیابان

*سومین روز از تجمع عظیم بازنشستگان در محاصره‌ی نیروهای سرکوب

 

امروز، چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳، سومین روزی است که صدها بازنشسته‌ی معترض نسبت به بی‌توجهی مسئولان حکومتی به مطالبات بازنشستگان در مقابل سازمان برنامه و بودجه تجمع کرده‌اند.

در تجمع امروز به گفته‌ی شاهدان عینی تعداد زیادی از نیروهای سرکوب در اطراف سازمان برنامه و بودجه حضور داشته‌اند. با این وجود مانند روز گذشته ده‌ها بازنشسته‌ی معترض به مقابل سازمان برنامه و بودجه رفتند تا احقاق حقوق خودشان را مطالبه کنند.

همسان‌سازی حقوق‌ها، افزایش حقوق متناسب با نرخ تورم و درمان رایگان اصلی‌ترین مطالبات بازنشستگان معترض در دو سال و نیم اخبر بوده است.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران بر حق تجمع و تحصن همواره تاکید نموده و خشونت و سرکوب معلمان بازنشسته را محکوم می‌نماید.

*گزارشی از دومین روزتجمع بزرگ بازنشستگان نیمه دوم سال 1400 در مقابل سازمان برنامه و بودجه

چهارشنبه 23 خرداد:این تجمع برای دومین روز، در کمال آرامش در حال برگزاری بود که ناگهان نیروهای یگان ویژه موتور سوار و شخصی با سر و صدا و هیاهو با موتور وارد جمعیت شدید و با فریاد و اهانت فرهنگیان را به تفرقه دعوت کردند.

وقتی با مقاومت فرهنگیان مواجه شدند خشونت را آغاز کردند و تعدادی از مردان را ضرب و شتم کرده به داخل ون‌های کنار خیابان بردند.

در ادامه خشونت را وسعت داده به زنان نیز حمله‌ور شدند، خانمهای فرهنگی بازنشسته را مورد ضرب و شتم شدید قرار داده انواع ناسزا، اهانت، بی‌ادبی و… را بی ملاحظه به کار می‌بردند.

درگیری حدود یکساعتی طول کشید و در این میان یکی از فرهنگیان با ضربه سنگین یکی از سگهای وحشی بی‌شرف نقش زمین شد و با آمبولانس به بیمارستان منتقل شد.

لحظاتی قبل هم خانم معلمی بازنشسته با ضربه لگدی محکم یکی از بی‌شرفهای بی‌بته بر زمین غلتید.

لحظاتی بعد باخبر شدیم که هر 7 عضو کمیته فنی را دستگیر کرده‌اند اما کمتر از نیم ساعت همگی را آزاد کردند.

در ادامه با بلندگو اعلام کردند که از الان به بعد هر کسی در صحنه باقی بماند جزو طرفداران احمدی‌نژاد و فراخوان او محسوب و دستگیر می‌شود.

امروز برای چندمین بار میزان تحمل حاکمیت، میزان پایبندی حاکمیت به دموکراسی، میزان تحمل انتقاد آرام و منطقی و… شعار حقوق شهروندی، جامعه مدنی، مردم‌سالاری دینی و… را با دو چشم خود دیدم.

حکومتی که قانونی را 33 ماه قبل تصویب کرده و اکنون که مشمولین درخواست اجرای قانون.مصوب خود حاکمیت را دارند با زور، ضرب، شتم، اهانت و… روبرو می‌شوند.

برگرفته از شبکه های اجتماعی

*با پای خسته و دست شکسته تا رسیدن به حقوق قانونی مان ادامه خواهیم داد .

 

روزچهارشنبه 23 خرداد،در دومین روز تجمع بازنشستگان ۱۴۰۰ که در مقابل سازمان برنامه و بودجه، شرکت کنندگان مورد ضرب و شتم نیروهای لباس شخصی و گارد ویژه موتوری و پیاده قرار گرفتند ،

تعدادی را دستگیر کردند و یکی از بازنشستگان استان اصفهان دچار شکستگی دست شدند .

برگرفته ازشبکه های اجتماعی

*دل نوشته یک معلم بازنشسته: نتوانستم بگریزم، گیرم انداخت بینشان محاصره شدم

نتوانستم بگریزم، گیرم انداخت بینشان محاصره شدم

با تحکم گفت : ماسکت را بردار

بی کلام رویم را گشودم. ماسک از چهره برداشتم.

نگاهمان در هم تلاقی کرد. اشک در چشمم دوید

او شاگردم بود و من معلمش

شرمسار گریبانم را رها کرد و من رفتم.

از آن روز به او می اندیشم. با لباس و کوله کودکی‌اش در کنار چهل تن دیگر و صداهای گنگی که می‌شنیدم و نمی‌شنیدم.

به یقین که او نمی‌داند من برای کودکی او در خیابانم ،برای کودکی کودکش و کودکان دیگر، و ناخواسته سوار شدم.

«ا.م معلم بازنشسته»

برگرفته ازشبکه های اجتماعی

*گرامیداشت یاد کارگران زن جان باخته براثرتصادف در کهگیلویه با روشن کردن شمع

سه شنبه شب(22 خرداد)،جمعی از اهالی کهگیلویه با تجمع وروشن کردن شمع در یکی از میدان های این شهرستان یاد کارگران زن گوجه چین جان باخته براثرتصادف در روزپنج شنبه 10 خرداد سال جاری+ را گرامی داشتند.

 

+مرگ ومصدومیت 5 کارگر کشاورزی براثر تصادف در محور گچساران – دهدشت

روزپنج شنبه 10 خرداد،خودرو حامل کارگران گوجه چین در محور گچساران – دهدشت فیلگاه نرسیده به روستای نهضت آباد واژگون و2 کارگرزن 35 و40 ساله دردم جان باختند و 2 کارکر زن 33 و 40 ساله ویک کارگر مرد33 ساله مصدوم وبه بیمارستان منتقل شدند.

*اعتصاب وتجمع کارگران شهرداری بندرامام در اعتراض به عدم پرداخت چند ماه حقوق

فیلم وتصاویر منتشره در شبکه های اجتماعی بتاریخ 23 خرداد ازتجمع ئ خودداری کارگران شهرداری بندرامام از جمع آوری زباله ها از سطح شهر برای چندمین روزمتوالی در اعتراض به عدم پرداخت چند ماه حقوق،خبرمی دهند.

 

*تجمع اعتراضی کارگران مجموعه فروشگاه ها و گردشگری دکترخاکی نسبت به عدم پرداخت مطالبات مقابل فرمانداری لاهیجان

روزچهارشنبه 23 خرداد،جمعی از کارگران همراه با طلبکاران دیگر(تولیدکنندگان دامی وبازرگانان) ه دهکده دکتر خاکی(مجموعه فروشگاه ها و گردشگری)برای اعتراض به عدم پرداخت مطالبات مقابل فرمانداری لاهیجان دراستان گیلان تجمع کردند.

 

برپایه گزارش رسانه ای شده، چند ماهی است که مجموعه دهکده دکتر خاکی با بدهی چندصد میلیارد تومانی به تولیدکنندگان دامی، بازرگانان و کارگران، از تعهدات مالی خود سرباز زده است .

*به دستآورد بازنشستگان دست درازی نکنید!

اسماعیل گرامی (کارگر بازنشسته)

انتخابات ریاست جمهوری نزدیک و کاندیداهای مهندسی شده آن مشخص شده اند! این روزها کاندیداها از زحماتِ پر ارزش خود!! در سالهای گذشته سخن می گویند. ۴۵ سال است که این کاندیداها در پُست های مختلف در داخل حکومت، سیاست کلی حکومت را به پیش می برند؛ سیاستی که باعث هر روز فقیر تر شدن مردم زحمتکش این جامعه (۹۹٪) و فربه تر شدن خودشان (۱٪) شده است، سیاستی که نا امنی شغلی و اجتماعی را برای ما به ارمغان آورده است. افشاگری علیه یکی از این کاندیداها هرگز به معنای تایید دیگر کاندیداها نیست، بلکه افشاگریِ سیستمی می باشد که سرتا پای آنرا فساد فرا گرفته است و اصلاح شدنی نیست!

یکی از این کاندیداها محمدباقر قالیباف است که شمه ای از اختلاس ها و سوء استفاده های او و خانواده اش از موقعیت حکومتی او را خبرنگارانی چون “یاشار سلطانی” و “وحید اشتری” رسانه ای کرده اند. یاشار سلطانی بعد از رسانه‌ای کردن اسناد مربوط به جنجال خانه‌های نجومی بازداشت شد. «میرلوحی»، عضو شورای شهر تهران می‌گوید: «بازپرس پرونده ی املاک نجومی به من گفتند که برای بررسی این مقدار پرونده در املاک نجومی، نمی‌دانستیم کارشناس از کجا بیاوریم و کارشناس‌مان به این تعداد پرونده نمی‌رسید». در فروردین ۱۴۰۱ انتشار عکس‌هایی در شبکه‌های اجتماعی از سفر همسر، دختر و داماد قالیباف به ترکیه برای خرید سیسمونی نوزاد خبرساز شد. پس از آن وحید اشتری، افشاگر این رویداد به دو سال حبس و ممنوعیت از هرگونه فعالیت در اینترنت و شبکه‌های اجتماعی محکوم شد.

قالیباف بعنوان بازوی اجرایی سیاست کلی حکومت در مجلس شورای اسلامی ایران، عروسک گردان این مجلس بود و در تمامی این سالها نه تنها قدمی برای کارگران و بازنشستگان بر نداشت بلکه سیاستهای ضد کارگری حکومت را در این مجلس پیش برد. حال عده ای از افراد فرصت طلب؛ گرد او جمع شده و برای او تبلیغات می کنند. یکی از این افراد علی دهقان كيا “رئیس کانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی تهران” می باشد که جهت تبلیغ برای قالیباف ضمن گرفتن عکس های تبلیغاتی می گوید « قاليباف حرفهاي زيادي براي گفتن در امور اجرايي كشور دارد». دهقان کیا می خواهد قالیباف را یک استعداد تازه کشف شده معرفی کند، از زحمتکشانِ زیر خط فقر و تحت ستم میخواهد گذشته قالیباف در مجلس را فراموش کنند، فساد او در شهرداری را فراموش کنند، ذهنیت حمله گازانبری او برای سرکوب دانشجویان را فراموش کنند و به استعداد نهفته در او توجه داشته باشند که « قاليباف حرفهاي زيادي براي گفتن در امور اجرايي كشور دارد». تا اینجا که دهقان کیا با این گفته های خود تلاش دارد بازنشستگان را به پای صندوقهای رای بکشد و آنها را ترغیب می کند که به قالیباف رای بدهند، چندان عجیب نیست (هرچند زهی خیال باطل! چرا که بازنشستگان، هم قالیباف را می شناسند و هم دهقان کیا را)، عجیب آنجا می باشد که دهقان کیا با وقاحت تمام ادامه می دهد که « وي (قالیباف) به دفعات به كمك بازنشستگان تامين اجتماعي در مجلس آمده كه نمونه آن افزايش ۳۸ درصدي حقوق بازنشستگان بود كه با كمك جدي وي موفق شديم مصوبه غير قانوني دولت را باطل كرده و حق بازنشستگان را استيفا كنيم». دهقان کیا همانند دیگر همپالگی هایش اعضای هیئت مدیره کانونهای کشور؛ هیچ راه مطالبه گری جز نامه نگاری و ملاقات با مسئولین را قبول ندارد و اعتراضات در کف خیابان را تقبیح می کند. اکنون، او «افزايش ۳۸ درصدي حقوق بازنشستگان» را که ماحصل اعتراضات بازنشستگان در سراسر کشور در کف خیابان بود را نتیجه تلاش قالیباف عنوان می کند!! اگرعامل «افزايش ۳۸ درصدي حقوق بازنشستگان»، قالیباف و عروسکهای خیمه شب بازی اش بودند و آنها تا بدین حد دلسوز بازنشستگان می باشند، چرا حقوقهای امسالِ بازنشستگان ۲۲٪ افزایش پیدا کرد؟ در حالیکه در پایان سال ١٤٠٢ طبق گفته سازمان آمار؛ نرخ تورمِ سالانه کشور به ۴۰/۷ درصد رسیده بود. خیر، مجلس هیچگاه بفکر بازنشستگان نبوده و نیست! افزايش حقوق ۳۸ درصد که با کف خیابان آمدن بازنشستگان بدست آمد در حقیقت به دولت و به مجلس (بطور کلی به حکومت) تحمیل شد!!

به اعضای هیئت مدیره و بازرسین این کانونها باید گفت: برای بالا رفتن از پله های ترقی از هر دروغی که می خواهید استفاده کنید! اما به دستآورد بازنشستگان دست درازی نکنید!

۲۲ خرداد ۱۴۰۳

*برگزاری جلسه هیات حل اختلاف بازگشت به کار اسماعیل بخشی در اداره کار شوش

 

‏دیروز با تعدادی از همکاران،اسماعیل بخشی را تا اداره کار شوش همراهی کردیم.

دیروز جلسه هیات حل اختلاف بابت بازگشت به کار او برگزار شد،ما امیدی نداریم ،اما تمام مراحل قانونی را می رویم.اسماعیل در دوره ریاست رییسی ،بازداشت،شکنجه و یکسال زندان شد ودر دولت فخیمه روحانی و رئیسی از‏بازگشت به کار او جلوگیری کردند.

۶سال بیکاری،۶سال رنج،۶سال….این ها عدد نیست،این ها عمریست که از او و خانواده اش گرفتید،حالا برید هی برید،بگید رئیسی یار و یاور کارگران بود.کدام کارگران؟!

جلسه رسیدگی به شکایت اسماعیل بخشی در اداره کار شوش برگذار شد.

موضوع شکایت : جلوگیری از ورود نامبرده به محل کار !

ایا مستنداتی مبنی بر تعلیق و یا اخراج نامبرده موجود است ؟

در اوج بحران اعتراض و اعتصابات شرکت از ورود ایشان به دلیل مسائل امنیتی جلوگیری کردن و تا چند ماه هم برایش حقوق و تایم کارت ثبت شد و قرار شد بعد از ارامش دوباره به محل کار برگردد که معیشت عموم مردم را اقای بخشی در نظر داشت پذیرفت .غافل از اینکه میخواستن در نهایت سکوت اسماعیل را قربانی کنند .چرا که نباید هیچ صدایی از کارگر در اید و در نطفه باید خفه شود .ولی این را نمیدانستن که اسماعیل در روح و جان کارگر هفت تپه جا دارد، نه هفت تپه از اسماعیل جداست و نه اسماعیل از هفت تپه .

شورای تامین کدام مصلحت را در نظر میگیرد که این چنین زندگی مردم را به ورطه نابودی کشیده است ؟مصلحت عوامل یا خواص ؟ شورای تامین بجای اینکه مسئله را حل کند صورت مسئله را پاک میکرد .شورای تامینی که تمام قد در کنار کارفرمای فاسد بود و بر ضد کارگر از هیچ کاری فرو گذار نبود. اعم موضوعات بالغ بر ۲۲ پرونده ی قضائی ،تشکیل پرونده برای وکیل با شرف کارگران شرکت خانم زیلابی و چندین مسئله دیگر .

چه کسی شرکت را به خصوصی واگذار کرد و این همه فساد انجام داد ؟

چرا اسماعیل و امثال ایشان باید تاوان فساد و اختلاس و ندانم کاریهای شما را بدهند .همانهایی که تمام قد در کنار فساد و اختلاس بودن الان مانع ورود اسماعیل به شرکت میشوند . شک ندارم که این همه ترس خودشان است . شعار اسماعیل را گرفتید، ما همه بخشی هستیم هنوز هم در روح و روان ما طنین انداز است .

مامورم و معذورم :

کلمه ی که مایه حقارت و نهایت تنزل شخصیت یک فرد است. کلمه ی که افراد بی مایه امروزه زیاد از ان استفاده میکنن، چنین افرادی اگر به جایی میرسند از هیچ کاری برای منفعت خود فروگذار نیستن .

یادت می اید که بودی و الان چه شدی ؟ واقعا تو لایق چنین جایگاهی هستی ؟ میدانم که هستی چون ماموری و معذوری .

اقای ناصری در چندین مورد که فیلمش حتی موجود است گفتن که با بازگشت اقای بخشی مشکلی ندارند حال نمیدانم شما از که دستور میگیری.

دستاورد کارگران هفت تپه در کل دنیا بی نظیر است، کارفرمای فاسد را از شرکت بیرون کردیم و انکه خود میخواستیم را اوردیم و این دستاورد را فقط و فقط با اتحاد بدست اوردیم به طوریکه تمام شرکتها ما را سرلوحه خویش قرار میدهند و از این بابت که توانستیم حرکت سازنده ی را اغاز کنیم خدا را شاکر و سپاسگذاریم

یوسف بهمنی

برگرفته از شبکه های اجتماعی

*اعتصاب و تجمع رانندگان سرویس رفت و آمد کارگران کارخانه های شهر میبد نسبت به عدم افزایش نرخ کرایه

روز چهارشنبه 23 خرداد، رانندگان سرویس رفت و آمد کارگران کارخانه های شهر میبد دراستان یزد برای اعتراض به عدم افزایش نرخ کرایه دست به اعتصاب وتجمع زدند وخواهان افزایش 45 درصدی نرخ کرایه شدند.

 

*تجمع اعتراضی اهالی روستای مرزیجران اراک نسبت به بی آبی مقابل استانداری مرکزی

روز چهارشنبه 23 خرداد،جمعی از اهالی روستای مرزیجران اراک برای انعکاس صدای اعتراضشان نسبت به بی آبی مقابل استانداری مرکزی تجمع کردند.

 

*تجمع اعتراضی اهالی روستای جدول غوره مختار نسبت به بی آبی مقابل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد

روزچهارشنبه 23 خرداد،جمعی از اهالی روستای جدول غوره مختار برای اعتراض به بی آبی مقابل شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد تجمع کردند.

 

*آزادی مشروط سها مرتضایی از زندان اوین

روز چهارشنبه 23 خرداد،سها مرتضایی دبیر اسبق شورای صنفی دانشجویان دانشگاه تهران پس از تحمل 22 ماه حبس به‌ صورت مشروط از زندان اوین آزاد شد.

akhbarkargari2468@gmail.com

پیام بگذارید

رفیق فواد مصطفی سلطانی

اتحاد کارگری