ملاحظاتی در رابطە با سُخنان رفیق ابراهیم علیزادە با رادیو دیالوگ

رحمان محمدی

رفیق ابراهیم که دیروز با رادیو دیالوگ داشتند ملاحظه ای دارم که خواستم به عرض برسانم. تمام تلاش‌هایی که تاکنون از طرف کمیته مرکزی کو مه له در رابطه با حفظ امنیت و ادامه کاری تشکیلات در کردستان انجام شده جای قدردانی دارد و همچنین هماهنگی هایی هم که در این زمینه با احزاب دیگر داشته ایم توانسته از یکطرف تا به امروز فشارهای رژیم اسلامی را تا حدودی کم تاثیر کند و حکومت و احزاب اصلی منطقه که مرجع رسیدگی به متن توافقات مابین ایران و عراق و کردستان هستند را به تحمل زمان و کندی کشانده است و این می تواند مفید باشد.

اما در بحث رفیق ابراهیم آمده است که برای ادامه کاری تشکیلات در این منطقه با توجه به اهمیت آن برای زنده نگه داشتن رابطه با مردم کردستان ایران تلاش می کنیم که با حتی با دولت عراق نیز وارد بحث شویم بنظرم زیاد نمی تواند توقع منطقی باشد به چند دلیل.

 ۱. وابستگی تا حد زیادی دولت عراق به ایران از لحاظ اقتصادی و انرژی.

۲. بافت حکومت توافقی عراق که اکثراً از احزاب شیعه و آموزش دیده رژیم ایران می باشند . عده ای از افراد اصلی این احزاب از فرماندهان دوران جنگ ایران و عراقند و بگفته تمام تحلیلگران زبان فارسی را از عربی بهتر صحبت می کنند و پست و مقامهایشان از طرف ایران به آنها اعطا شده است.

در نتیجه این توقع از نظر من اگر هم با دولت عراق مطرح شود بدون هماهنگی رژیم ایران نمی تواند صورت گیرد و اگر هم چراغ سبزی مشاهده شود نمی تواند بدور از دسیسه و ریسک برای اعضای هیئت های احزاب باشد. بنظرم درگیر کردن سازمانهای بین المللی و احزاب حاکم در منطقه ظرف مناسبتری است برای گفتگو در این زمینه.

درود مجدد.
رحمان محمدی 6.6.2024

پیام بگذارید

رفیق فواد مصطفی سلطانی

اتحاد کارگری