کاک عبدالله مهتدی در نشست اخیرش در کپنهاگ برای توجیه همگامی با رضا پهلوی گفت:(از من انتقاد میکنند که رفته با پسر شاه نشسته،پدر این این شخص قاضی محمد را اعدام کرد،در این دوره من و مصطفی هجری با قاتلان دکتر قاسملو ،شرفکندی ،صدیق کمانگر و کاک فواد نشست داشته ایم.)
او راست می گوید اما نشست آنها در نرویژ بدور از چشم مردم و مخفیانه صورت می گرفت ،چند حزب سیاسی دیگر با توجه به شناخت و ظرفیت رژیم اسلامی و مخفی بودنش و همچنین مشارکت افراد رده چندم سازمانهای جاسوسی ایران از مشارکت این گفتگوها حذر کردند.
مذاکره با دولتی رسمی اگر هم جزو دیکتاتورها هم باشد در شرایط جنگی بشرطی علنی و بر سرخواستها ی روشن و برحق مردم کردستان باشد منعی ندارد .
انتقاد مردم و دیگر احزاب بر سر عدم شفافیت و مخفی بودن مذاکره در نرویژ بوده است.
اگر پدر رضا پهلوی قاضی محمد را اعدام کرده دلیل معقولی برای ریختن آب پاک بر سر پسرش نیست و او نمی تواند بصرف پسر شاه بودن وارث انقلابی باشد که توده های مردم به سرانجام می رسانند. او در مناظره های دوره جنبش زن زندگی آزادی تمام دیدگاههای خود را اعلام کرد که همان موقع از طرف مردم و طیف وسیعی از احزاب جوابش را گرفت.
هواداران او که در جریان جنبش ژینا در خارج از کشور در تجمعات شرکت می کردند عامل به آشوب کشاندن اعتراضات بودند و در راستای سیاستهای رژیم گام برمیداشتند.
کاک عبدالله برای توجیه خطاهای سیاسی خود نباید به اعضای شورای گذار پناه ببرد تا این اشتباهات را برایش تائید کنند و وانمود کند که از این طریق می تواند برنامه سیاسی خود را همراه با آنان بعنوان خواست مردم ایران قلمداد کند.
رحمان محمدی 3.6.2024